20-10-2019 – Oemoemenoe/Tovaal D1 vs. RC the Hookers/Bees

Vandaag speelden de dames van Oemoemenoe/Tovaal D1 tegen RC the Hookers/Bees. Een gewaagde tegenstander, die tot nu toe ongeslagen is gebleven in de poule. De eerste tien minuten was nek aan nek: een aanval van the Hookers betekende een verdediging van Oemoemenoe…tot Oemoemenoe de wedstrijd openende met de eerste try. Door sterk voorwaartsen werk volgde niet veel later de tweede try! De toon was gezet. Ondanks dat the Hookers flink wat tegenstand boden, lukten het de dames van Oemoemenoe om hun spel te spelen. Na de rust zetten onze dames het spel van de eerste helft voort! Zij gebruikten de breedte van het veld en ook de backline kwam tot zijn recht. Uiteindelijk bereiken de dames van Oemoemenoe door goed samenspel de stand van 52-0…tot in de laatste tien minuten van de wedstrijd The Hookers toch nog een try weten te drukken. Niet veel later klinkt het laatste fluitsignaal. Het publiek is enthousiast en coach Herbert van der Waal is tevreden. Wat een wedstrijd én wat een teamspirit: eindstand 52-5.