23-11-2019 Oemoemenoe CU1 vs. Mambas CU1

De eerste thuis wedstrijd van de tweede fase van de competitie tegen de Mamba’s uit Maastricht. Na de warming up gaan de kids onder leiding van ref. Ymen aan de slag. Omdat de Mamba’s geen compleet team heeft spelen de kids 14 tegen 14. De mamba’s komen al snel op voorsprong na een mooie actie. De Cubs moeten nog wat wennen aan de tegenstander. De Mamba’s spelen snel en winnen veel rucks. Aan het einde van de eerste helft maakt Tom de eerst try voor Oemoemenoe en Ties de conversie. De stand voor rust is 3 tries voor Mamba’s en 1 voor Oemoemenoe. In de tweede helft gaan de Cubs er goed tegenaan. Mamba’s worden vaker gestopt en ze veroveren meer meters. Ondanks de inzet lopen de mamba’s toch verder uit. Max de Pagter weet nog een mooie try te scoren en Ties de conversie. Uiteindelijk word het 17-37 na 2x 25 minuten spelen bij Oemoemenoe. De warme soep en broodjes gaan er in als koek zowel bij de Mamba’s als de Oemies. Op naar de volgende wedstijd tegen Tovaal in Goes op 30 november.